Carwrapping & Autobelettering

Carwrapping

 

Signunit 47 is gespecialiseerd in het compleet inpakken(carwrappen) van auto’s, bedrijfsbussen en of zelfs vrachtwagens.

De ervaring leert dat wanneer de juiste folies worden gebruikt het resultaat verbluffend kan zijn, en je een auto en/of een bedrijfswagen een heel nieuw uiterlijk kunt geven.

Opvallen is dan ook geen uitzondering meer, hetgeen u wil bereiken wanneer u uw onderneming kenbaar en herkenbaar wilt maken!

 

Procedure

 

Wanneer u kiest voor een complete carwrap gaan wij met u om de tafel zitten om te bepalen of deze uitgevoerd moet worden met een Full colour print of met een volvlakfolie en/of een combinatie met een “losse lettertekst/ logo”.

Voor beide uitvoeringen heeft Signunit 47 de juiste folies in huis, folies met een duurzaamheid en die gewaarborgd  zijn tot wel 7 a 10 jaar qua hechting en kleurechtheid.

Bovendien zal de lak van uw auto ook beschermd worden tegen o.a. weersinvloeden, steenslag, boomhars en vogelpoep!

Het aanbrengen van de folie is een secuur werk dat Signunit 47 met alle aandacht en respect voor uw nieuwe aanwinst zal uitvoeren.

 

Tenslotte

 

Een carwrap is geen definitieve metamorfose van uw bedrijfs- of privewagen, vandaar wij ook het strippen van de auto na een

x- aantal jaren zeer serieus nemen, zodat de originele “jas” van uw auto weer in de zelfde staat tevoorschijn komt  als vóór de carwrap!

 

 

Carwrapping

Autobelettering

Autoruitblindering

Dillenburgstraat 7b, 5652 AM Eindhoven - T 040 7859415 - M 06 51575201 - raymond@signunit47.nl